Hartenbrug Kennisoverdracht

Sterk in maatwerkoplossingen en
on-the-job trainingen.

Efficiënt werken met nieuwe kennis

Hartenbrug Kennisoverdracht biedt structurele oplossingen voor problemen Excel en (internationale) btw. Wie Hartenbrug Kennisoverdracht inschakelt, doet zichzelf medewerkers cadeau die zonder hulp aan de slag kunnen. Je haalt de benodigde kennis in eigen huis waardoor deze niet ingekocht hoeft te worden bij derden.

Tijdelijk financieel medewerker

Met een rugzak vol ervaring in de financiële administratie ben ik snel ingewerkt. Bij langere afwezigheid van een van de medewerkers zorg ik ervoor dat het bestaande financiële proces gewoon doorgang vindt. Met een frisse blik zie ik vaak verbeterpunten die, altijd in overleg, ingevoerd kunnen worden. Bijvoorbeeld het maken of aanpassen van standaardformulieren. Zo boek je tijdwinst op de financiële administratie, zelfs als ik weer weg ben.

Btw-workshop

Met btw-workshops krijg je alle neuzen dezelfde kant op, van de verkoop- tot de financiële afdeling. In de btw-workshop basis leer je hoe btw werkt en waar je op moet letten bij aan- en verkoop. De btw-workshop gevorderd gaat wat dieper in op zaken die invloed kunnen hebben op de berekening van btw bij internationaal handelen.

Exceltrainingen

Met maatwerktrainingen bereik je het beste resultaat. Hoe we te werk gaan bij Exceltrainingen? Stap voor stap: hieronder zie je ze beschreven.

Benieuwd of ik je werkzaamheden makkelijker en overzichtelijker kan maken?

Hoe kan ik je helpen?

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 146 421 29