Hartenbrug Kennisoverdracht

Sterk in maatwerk oplossingen en
on-the-job trainingen.

Anderen over Sylvia; referenties

Michelle van Kessel - Toppoint B.V. - assistent inkoper ref.datum 14-06-2021

referentie Sylvia van 't Hart - Interim / Excel training

Sylvia heb ik leren kennen op de werkvloer bij Toppoint BV. Zij was binnen gekomen om een zieke collega van de finance department te vervangen. Die tijdelijke basis werd steeds opgerekt omdat zij een grote aanwinst bleek te zijn op allerlei gebied binnen het hard groeiende bedrijf. Als inkoop assistent kon ik zelfs een beroep op haar doen om wat werkzaamheden over te nemen tijdens mijn vakanties. Op Excel gebied is ze een pro. Geen vraag is haar te gek en beantwoord ze zeer snel en uitvoerig. De twee Excel groepstrainingen die door haar gegeven zijn hebben mij weer meer inzicht gegeven wat er allemaal op dit gebied mogelijk is. Een goede uitleg vooraf gegaan door duidelijke uitleg-en worksheets openen de wereld van draaitabellen, verfijnde zoekopdrachten, formules enz. en niet te vergeten de door mij omarmde macro’s. Ook niet onbelangrijk, Sylvia is open, vriendelijk en betrokken met oprechte interesse voor haar collega’s. Het is fijn om met haar samen te werken en de aangewezen persoon om een helder licht te laten schijnen op al uw Excelvragen.

Corine van der Meer - Gebr. van der Poel - personeelszaken ref.datum 06-11-2020

referentie Sylvia van 't Hart - Excel training

Bij Hartenbrug Kennisoverdracht heb ik een cursus Excel gevolgd. Dit wordt zo helder en duidelijk uitgelegd in een goed bij te houden tempo, dat het meteen gesnapt wordt. Ook wordt het op een hele leuke manier gedaan.

Handig is ook het naslagwerk om de behandelde stof nog eens na te kunnen kijken. Fijn is ook dat je vooraf kan aangeven wat je behandeld wilt hebben. Kortom: super!

Susanne van der Voort - Toppoint B.V. - boekhoudkundig medewerker ref.datum 30-03-2020

referentie Sylvia van 't Hart - interim financieel medewerker

Sylvia heeft mij vervangen gedurende mijn afwezigheid vanwege ziekte. Ondanks de korte inwerkperiode van slechts 3 dagen, waarna zij zich volledig zelf moest zien te redden, heeft zij mijn takenpakket volledig waargenomen.

Dankzij haar uitgebreide Excelkennis heeft zij tevens diverse aanpassingen kunnen doorvoeren waardoor weer tijdwinst geboekt werd.

Sylvia is een prettige collega die zelfstandig aan de slag gaat en niet terugdeinst voor uitdagingen.

Diana van der Meer – Massagepraktijk Coccinelle – eigenaar ref.datum 26-11-2019

referentie Sylvia van 't Hart - Excel voor zzp'ers

Als je een Voetreflex/massage praktijk start denk je niet aan alle administratieve handelingen die op je pad komen. Zeker in Excel werken is niet mijn sterkste kant. Ik kreeg wat Excel bestanden en daar kan ik prima in werken, maar dan moet er ook niks gebeuren. En dan ineens ben ik toe aan een nieuwe computer en herkent deze de Excel niet goed. Ik zat een beetje met mijn handen in mijn haar. En gelukkig kwam ik Sylvia tegen. Na wat mailwisseling waar ik uitgelegd heb waar ik tegenaan liep heeft zij kort en bondig de pijnpunten eruit gehaald en tips en tools gegeven waardoor het voor mij weer makkelijker en overzichtelijker werd en administratie hopelijk weer wat leuker wordt.

Sylvia brengt het rustig en vriendelijk over. Het werd zo een gezellige en zeer leerzame ochtend. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen.

Petty Stormmesand – Pepe Jeans London - HR manager ref.datum 15-10-2019

referentie Sylvia van 't Hart - Excel training

Sylvia heeft voor ons bedrijf een Excel training op maat gegeven. Veel Excel trainingen zijn gericht op het gehele pakket, hoewel je daar in een bepaalde functie vaak niet mee werkt. Sylvia werkt hierin anders en richt zich heel specifiek op het werkgebied en de daarbij gebruikte Excel tools. Daardoor is deze Excel training ideaal voor ons bedrijf. Per afdeling en zelfs per medewerker kan er worden gekeken naar de pijnpunten en verbeterpunten en daarop gericht worden getraind. Dit is binnen ons bedrijf als uitermate prettig en leerzaam ervaren. De medewerkers hebben echt aan alle onderwezen stof iets gehad en kunnen het direct toepassen op de werkzaamheden. Ik beveel Sylvia dan ook van harte aan! Dit is de nieuwe manier van trainen op dit gebied! 

Agnieszka Brodacz – Omron Industrial Automation Europe - Export Control and Customs Officer ref.datum 22-10-2019

referentie Sylvia van 't Hart

I was lucky to work with Sylvia for almost 2 years. When she joined Omron Europe, I was working as Customs and Transportation group leader and often had questions related to the international chain transactions and their VAT implications. Sylvia was in such cases "helping hand". In case she was not sure of something, she was always very clear and open and supported with finding external expert. She was the one, who explained to me, that VAT declaration should match data which is reported in CBS report. Nobody before Sylvia was ever checking that before. With her attitude, I am sure she would be great asset for any organization!

Joyce Westerveld – RED The Network - VAT specialist ref.datum 02-09-2019

referentie Sylvia van 't Hart - Compliance officer

Sylvia is een kei op het raakvlak van btw en Excel. Ze zet zich vol overgave in voor een goed resultaat, en doet dat beetje “extra” om haar cliënten tevreden te stellen. Ze is kundig en nauwgezet. En het is heel gezellig om Sylvia erbij te hebben!

Anton van Binsbergen – Addbins – Financial accountant a.i. ref.datum 08-05-2019

referentie Sylvia van 't Hart

Ik ken Sylvia als een hardwerkende, goed gemotiveerde en fijne collega. Sylvia is die collega die net die ene stap extra zet om alles op tijd af te ronden. Je kunt op haar rekenen bij het voeren van de administratie en het uitwerken van de, soms complexe, btw-aangiften. Daarnaast is zij altijd erg behulpzaam als collega's vastlopen bij het opmaken van Excel rapportages. Ik zou iedereen aanraden om, als je de kans krijgt, gebruik te maken van de diensten en expertise die Sylvia meebrengt. 

Yvonne Uyum-Westerman – Omron Europe - Manager Accounting Operations Center Omron Europe ref.datum 22-01-2019

referentie Sylvia van 't Hart

I have had the honour to work with Sylvia for almost five years. Besides the fact that she is a very experienced gl-accountant, you cannot find many people like her who are so enthusiastic about VAT matters. I always praised myself lucky to have her in my team, with the knowledge that she would always pick up any VAT related issue and would come with a solution. Furthermore, Sylvia has proven to be outstanding on training others. Doesn't matter which subject and to which audience, she will ensure people will understand the topic. Sylvia is able to do this in a very structured way and most importantly, with a lot of patience and with fun. Also, Sylvia is very skilled in making work descriptions and manuals. She is able to create these in such a way that basically anyone can perform the work. We are still benefiting from her work done on these. And last but not least, Sylvia is a very pleasant person to work with. For me she was always the one reminding me that there is more in life than just work, and that you should enjoy your work. She is the person that always has a listening ear for which I value her greatly.

Remy van Klink – Rabobank - Controller, Risicomanager, Analist ref.datum 22-11-2018

referentie Sylvia van 't Hart

Ik ken Sylvia als een behulpzaam persoon. Ze heeft me geholpen toen ik bij haar op de afdeling kwam werken. Altijd oprecht en geïnteresseerd, met voldoende ruimte voor een eigen inbreng en een gezonde dosis humor.

Lia Broekhuizen – Krachtbron – Coach ref.datum 06-11-2018

referentie Sylvia van 't Hart

Als teamleider heb ik Sylvia leren kennen als een harde werker, zeer gemotiveerd. Iemand die verbeteringen ziet, in oplossingen denkt en aan oplossingen werkt. Altijd bereid om bij te leren en anderen te begeleiden. Daarbij is zij specifiek en punctueel. Goed in details en de essentie van de werkzaamheden. Sylvia functioneert het best in een omgeving waar haar inzet wordt gewaardeerd en waar de aangedragen oplossingen ook daadwerkelijk in gang worden gezet.

Hoe kan ik je helpen?

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 146 421 29